dijous, 3 de novembre de 2011

Borsa de Treball i FCT

Hem posat en marxa una iniciativa que pensem que serà de gran utilitat i interès per a alumnes i exalumnes de Formació Professional d'aquest Institut.

Es tracta d'una Borsa de Treball i FCT via Internet que agilitzarà el contacte entre les empreses i els nostres alumnes i graduats, permetent que les ofertes de pràctiques en empreses i de treball arribin en temps real a les persones interessades.

El procediment és el següent:

  1. Primer cal registrar-se com a alumne o ex-alumne en el formulari d'aquest post, i nosaltres un cop verificades les dades us introduirem en l'aplicatiu.
  2. A continuació rebreu un correu electrònic informant-vos que esteu d'alta en el sistema, a partir del qual podreu entrar i modificar el vostre perfil. Podreu introduir els Cicles que heu cursat, la formació que teniu, el vostre Curriculum Vitae...
  3. A partir d'aquest moment formareu part de la Borsa de Treball i FCT de l'Institut de Terrassa i rebreu les ofertes de les empreses. Aquestes inclouran tota la informació relativa al lloc de treball i d'altra de complementària, com ara la localització de l'empresa amb Google maps.
  4. Si es tracta d'una oferta de treball i us interessa n'hi haurà prou amb clicar el botó d'enviar el curriculum des del correu electrònic i l'empresa el rebrà de manera immediata.
  5. Sempre podreu entrar en l'aplicatiu i modificar el vostre perfil, canviar el CV, introduir nous estudis, gestionar les vostres ofertes...
Esperem que rebeu moltes ofertes de treball, de fet ja us podem avançar que n'estem rebent per part de les empreses, la qual cosa és una molt bona notícia en aquests temps que corren.

Aqui teniu el formulari:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada