divendres, 24 de febrer de 2012

Nova convocatòria del premi Argó - UAB


La Universitat Autònoma de Barcelona convoca el 9é Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.

Argó és el nom del Programa de transició entre la secundària i la universitat que l'Autònoma va endegar el curs 2003-2004. El nom del Programa s’inspira en la llegenda dels argonautes i més en concret en el nom del vaixell que els va portar als confins del món.

Aquest programa ofereix assessorament i suport als estudiants de batxillerat i de cicles formatius en el seu pas a la universitat, també ofereix actualització de coneixements per al professorat i la possibilitat de conèixer centres d'estudis, projectes, recerques que es fan a l'Autònoma.

El Programa Argó té els següents objectius:

1. Estrènyer i enfortir els vincles de la UAB amb l’ensenyament secundari, apropant l'Autònoma a la secundària i la secundària a l'Autònoma, és a dir ampliant el coneixement mutu entre ambdues etapes educatives.
2. Facilitar als estudiants de batxillerat i de cicles formatius la transició i l'acollida a la Universitat.
3. Oferir al professorat de secundaria la possibilitat d'actualitzar coneixements i conèixer centres d'estudis, projectes i recerques que es fan a l'Autònoma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada