dissabte, 26 de març del 2011

Concurs fotogràfic "Una mirada al món"

CONCURS FOTOGRÀFIC

“UNA MIRADA AL MÓN”

Us animem a participar en el nou concurs de fotografia convocat per la biblioteca de l’Institut de Terrassa on podreu desenvolupar les vostres capacitats creatives i periodístiques amb imatgesque transmetin alguna situació de la realitat actual.

PARTICIPA-HI!

TENS TEMPS FINS EL 8 D’ABRIL!!

POTS GUANYAR FANTÀSTICS LLIBRES I

ENTRADES DE CINEMA !

Bases del concurs

Cada participant podrà participar al concurs enviant una fotografia o un muntatge de fotografies relacionades entre sí acompanyades d’una frase o breu explicació que resumeixi la intenció de la imatge o imatges.
Tema:
Reflexió sobre alguna situació social, política, cultural..vigent en els nostres dies.
Participants:
Estudiants de primer i segon cicle d’E.S.O, Batxillerat i Cicles formatius, professors, personal no docent i pares.
Tècnica/Format:
Les fotografies es podran presentar en color o blanc i negre i en format paper o digital.
>Paper: Cal entregar la fotografia( mida: 10×15 cm aprox.) dins un sobre tancat amb el seu peu de foto corresponent i acompanyada d’un paper amb el pseudònim, nom i cognoms, curs i grup del participant.
Fora el sobre només s’escriurà el pseudònim.
>Digital: Es presentarà un CD amb les imatges en forma .jpg o similar. A la portada del CD s’escriurà NOMÉS el pseudònim del participant
El CD haurà d’anar dins un sobre tancat acompanyat d’un paper amb el pseudònim, nom i cognoms, curs i grup del participant.
S’adjuntarà un document word amb la breu explicació de les fotografies
Presentació/termini:
El termini de presentació de les fotografies serà fins el 8 d’abril. S’hauran de presentar a la biblioteca de l’institut. Durant el període de presentació les fotografies a concurs es podran veure penjades a la vitrina del passadís i al bloc de la biblioteca:
www.iesterrassa.cat/biblioteca/

JURAT
Els alumnes, professors/es, mares/pares podran votar les fotos que més els agradin deixant un comentari o bé al bloc o bé a la bústia de votacions del concurs que hi haurà a la biblioeca. Una persona només pot votar una vegada. Si es produeix un empat, la comissió de la biblioteca triarà la fotografia guanyadora.
Els guanyadors del concurs s’anunciaran el dia 15 d’abril juntament amb la celebració adelantada de la Diada de Sant Jordi.
PREMIS
Primer premi: Un llibre i tres entrades pel cinema
Segon premi: Un llibre i dues entrades pel cinema
Tercer premi: Un llibre i una entrada pel cinema

Et recomanem que visitis el Bloc de la Biblioteca, on hi trobaràs tot d'informacions interessants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada