dimecres, 2 de març del 2011

CONVOCATÒRIA DE BEQUES DEL MEC PER ESTUDIAR IDIOMES

El domini d'idiomes és cada cop més una exigència per a la inserció laboral. És per això que és important no desaprofitar les oportunitats  per millorar el nivell de competència lingüística.

Per aquest motiu et poden resultar d'interès aquestes convocatòries de beques del Ministeri d’Educació (Beques MEC) per estudiar idiomes a l’estranger: 

http://www.educacion.es/educacion/becas-y-ayudas/para-estudiar/idiomas.html

Si hi esteu interessats/des cal que tingueu present que el termini per sol·licitar-les és força curt, i en el millor dels casos acaba el 30 de març.

En aquest sentit hem rebut una proposta d'una escola d'idiomes de Terrassa, International House, que pensem que pot ser del vostre interès:

Els volem  informar que la nostra escola gestiona la organització d’aquestes estades i que si estan interessats ens poden contactar per demanar més informació sobre les nostres destinacions.  Com que  acostumen a trigar unes setmanes per saber si han concedit la beca o no i per tal de no quedar-se sense plaça, poden fer la reserva i si al final no es concedeix la beca, tornem tots es diners de la inscripció sense cap despesa.

Per a qualsevol consulta, no dubtin a contactar-nos a viatges@ter.ihes.com o bé per telèfon al 93 788 84 62.

La persona de contacte és Carme Soldado
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada