dijous, 24 de febrer del 2011

DADES PER A LA PROGRAMACIÓ DE LES PROVES D'ACCÉS A LA UNIVERSITAT


Amb la finalitat de poder disposar d'informació prèvia al període de matrícula de la fase específica de les PAU que ara, opcionalment, poden realitzar els titulats tècnics superiors que vulguin accedir a la universitat, l'Oficina d'Organització de Proves d'Accés a la Universitat ens demana quina és la previsió d'alumnes d'aquest Centre que pensen fer la prova específica de les PAU, amb la matèria o matèries de què es volen examinar.

Per tant aquells alumnes que finalitzareu el Cicle Superior aquest Curs, i que teniu previsió de presentar-vos a les PAU, cal que ompliu aquest formulari abans del dia 3 de març de 2011. Recordeu que en cas de dubte sobre de quines assignatures us podeu matricular us serà útil consultar, en aquest mateix bloc, aquesta entrada, i que a més el Centre us ofereix la possibilitat d'assistir com oients a classes de 2on de Batxillerat de les matèries escollides.

En tot cas es tracta d'una qüestió purament orientativa per una millor organització, per la qual cosa el fet d'escollir assignatures en aquest formulari no et compromet a res, ni té cap incidència pel que fa a la inscripció a les PAU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada