dimecres, 23 de febrer del 2011

PREMIS I CONCURSOS

Cada Curs es duen a terme en el nostre Centre, en l'àmbit dels Cicles Formatius, treballs i projectes que són mereixedors d'un reconeixement per la seva qualitat: crèdits de síntesi, projectes empresarials, projectes de final de Cicle...

Aquest Curs els volem donar un protagonisme especial a nivell del nostre Centre del que ja us n'informarem més endavant ; però a més estem segurs que també mereixen una projecció exterior.

És per això que us animem, i us ajudarem, a que us presenteu a premis i Concursos.

Alguns dels que tenim més a l'abast són:

8é Premi Argó 2011

La Universitat Autònoma de Barcelona convoca el 8é Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.

Aqui pots consultar les Bases de la convocatòria de 2011

Cultura emprenedora – Foment de Terrassa
L’Ajuntament de Terrassa ha iniciat una nova edició del projecte Cultura Emprenedora que porta a terme l’empresa municipal Foment de Terrassa, des de fa 11 anys, amb l’objectiu d’acostar la cultura emprenedora als joves que estudien mòduls professionals de grau mitjà i superior.

La idea central és apropar la cultura emprenedora als joves que estudien Mòduls Professionals de Grau Mitjà i Superior.

Aquí pots consultar les Bases.

El nostre Centre ja hi està inscrit, i ja hi ha dos grups d'alumnes de Cicles Formatius que hi participaran.

Vols fer-ho tu també?


Nit dels Nous Professionals
La Comissió per a la FP de la patronal catalana Cecot, juntament amb el Consell de la FP de Terrassa, Foment de Terrassa, SA, el Consorci d’Educació de Barcelona, El Consell de la FP de Barcelona i els dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, amb el suport del Departament  d’Educació de la Generalitat de Catalunya, us proposa la participació a la sisena edició dels premis de la Nit dels Nous Professionals.

Aquí trobaràs tota la informació.

Els alumnes del CFGM de Gestió Administrativa de l'Institut de Terrassa, que pots veure en la fotografia que il·lustra aquesta entrada, el van guanyar en la seva tercera edició.

Per què no pots fer-ho tu enguany?

capestudiscf(arrova)iesterrassa.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada