dissabte, 29 d’octubre del 2011

4 projectes d'innovació MEC aprovats!

El mes d'octubre es va publicar la resolució de la convocatòria de Projectes MEC. Els Departaments de Formació Professional del nostre Institut optaven a la financiació de 6 projectes.

Finalment se n'han aprovat 4, la qual cosa ens converteix en un dels Instituts de Catalunya amb més projectes MEC aprovats, si no el que més.

Estem molt satisfets, i volem felicitar als Departaments i els professors que els van presentar i que els desenvoluparan.

Sabem que ha estat un premi merescut a un treball constant i efectiu; sabem també que si presentar els projectes va ser molt laboriós portar-los a la pràctica  ho serà infinitament més.

Això té un mèrit especial en aquests temps de retallades; tanmateix aquest esforç dels professionals del nostre Institut es justifica per l'objectiu que es persegueix, que és la millora de la formació i la qualificació dels nostres alumnes, i per tant de la seva productivitat a l'empresa i les seves possibilitats d'inserció laboral.

Felicitats pel treball fet, molts ànims pel gran repte que hi ha per endavant en aquests propers mesos, i esperem que aquest sigui el primer pas d'un camí molt llarg i enriquidor.

Els projectes aprovats han estat:

Departament d'Imatge Personal
  • Fomentar i impulsar la Formació Professional d'imatge personal en l'àmbit de la innovació i la iniciativa emprenedora.
  • Actualització professional del professorat i alumnat d'Imatge Personal.
Departament de Química
  • Biorreactors com experiència prèvia i aplicable a la indústria química: disseny, anàlisi, caracterització, muntatge i control
  • Transbiomasa FP: Transferència de coneixement sobre aprofitament energètic de la biomassa en centres de FP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada