dilluns, 12 de març del 2012

Fòrum Virtual Entre@lumnes per ajudar els joves a triar l’itinerari acadèmic

Uns 300 estudiants voluntaris entre 17 i 22 anys respondran a les preguntes dels joves que estan a punt de decidir el seu itinerari acadèmic.

El FòrumVirtual Entr@lumnes, que s’inicia avui dilluns i durarà tres setmanes, es dirigeix a tots els joves estudiants que vulguin assessorar-se per escollir el seu itinerari acadèmic. Se situa en el marc de la campanya “Informa’t. Activitats per triar el teu itinerari acadèmic”, promoguda per la Regidoria d'Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, que s’organitza anualment des de la Xarxa de Punts d’Informació Juvenil de Barcelona i des del Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ).

En aquesta edició, a més dels fòrums oberts en els nivells d’estudis de Batxillerat (3), PQPI (1), Cicles Formatius (41) i Graus universitaris (36), també s’han afegit 20 fòrums més d’Erasmus, on els i les joves que estan o han estat fent estudis a l’estranger respondran a preguntes d’estudiants interessats en aquesta possibilitat formativa.

La dinàmica és senzilla: el o la jove que vulgui fer una pregunta ha d’entrar a l’adreça www.facebook.com/informat i escollir a quin fòrum d’estudi vol intervenir. En un màxim de 24 hores li respondrà un estudiant voluntari, mitjançant la xarxa del Facebook. En total hi participaran uns 300 estudiants voluntaris d’entre 17 i 22 anys.
Al web www.bcn.cat/informat hi ha un manual de com privatitzar el Facebook i, així, poder utilitzar-lo amb màximes garanties de confidencialitat.

L’organització del fòrum compta amb la col•laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d’Educació de Barcelona, Barcelona Activa, la Fundació BCN Formació Professional i els districtes de Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Sant Andreu i Sant Martí i de diferents centres de formació secundària i universitaris.

Per a més informació: Fòrum Virtual

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada