dimecres, 6 de juny de 2012

Projectes finalistes premi Cultura Emprenedora


El dimecres, dia 30 de maig, els alumnes del INS de Terrassa Verónica Domingo Vallejo i Irene Domingo Vallejo de CFGM d’Estètica i Yahia Khalid de CFGS de Desenvolupament de Productes Electrònics, han defensat els projectes de creació d’empresa finalistes del concurs en la categoria de CFGM i CFGS a Foment de Terrassa SA. 

Els projectes han estat dirigits per les professores del nostre Centre Elena Jaro i Eugènia Martínez.

Aquest any s’han presentat més de 40 projectes en tot Terrassa i el jurat ho ha tingut bastant difícil per valorar quins havien de ser els projectes finalistes. Després de la defensa del seu projecte els alumnes queden convocats pel dia 14 de juny a la seu de la Cecot dins del programa la Nit dels Nous Professionals, on es comunicarà la resolució del jurat i es farà el lliurament del premi. El projecte guanyador de cada categoria serà reconegut de la següent manera:

· Certificat acreditatiu dirigit al Centre corresponent al projecte guanyador.

· Certificat acreditatiu dirigit als docents implicats directament en la dinamització dels plans d’empresa guanyadors.

· Certificat i lliurament de 800 euros als alumnes guanyadors per cada categoria (CFGM i CFGS).

Breu descripció de la idea de negoci dels projectes:


RITUALS, SL

Centre de massatges, benestar i formació.

Tractaments: centre dedicat a tot tipus de tractaments facials i corporals, rituals holístics, massatges ayurveda: ciència de la vida, medicina tradicional índia.

 Formació: S’imparteixen classes de pilates, ioga i dansa oriental. Disposem d´un espai exterior molt ben condicionat per realitzar aquesta formació envoltades del millor ambient possible.

 Aquest centre treballem la bellesa des de l’interior. Ensenyem a que la gent es senti bé interiorment per poder reflectir- ho al seu exterior.


És un d'aquells centres en que en el moment d’entrar, traspasses el llindar e inicies un viatge a una dimensió de pau, relax i benestar.

Promotores:Veronica Domingo Vallejo i Irene Domingo Vallejo 
Verònica i Irene defensant el seu projecte

Auto-motive Car Pool S.L

El projecte consisteix en la posada en marxa d'un taller innovador especialitzat en la personalització de l’automòbil i fabricació de petits prototips a preus competitius, que aposta per l'oferta de serveis personalitzats i de qualitat, comptant amb un equip de professionals experimentats i qualificats en el sector.

L'empresa es denominarà, Auto-motive Car Pool S.L, pretén ser una empresa jove i dinàmica, que reculli tot el bagatge i l'experiència del promotor dins del sector d’automoció, comptarà amb l'equipament i tecnologia necessaris per personalitzar tot tipus de vehicles, inclosos els models més moderns que compten amb importants suports electrònics.

Promotor: Khalid Yahia   

Yahia durant l'exposició del projecte

El jurat està format per quatre persones vinculades al mon de l’emprenedoria empresarial a la ciutat de Terrassa:

  • Marta Dimarès, Tècnica d’educació PAME 
  • Joan Solà, Coordinador pedagògic INS Cavall Bernart 
  • Amèrico Ologaray, Director de servei d’empresa, comerç i consum, de FOMENT- Ajuntament de Terrassa 
  • Domènec Escamilla, Cap de servei- empresa de FOMENT- Ajuntament de Terrassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada