dijous, 12 de març del 2015

XERRADA DE XAVIER BARRIGA DE FLEQUES TURRIS



Dilluns, 19 de gener, Xavier Barriga va visitar l’INS de Terrassa per fer una xerrada del seu model de negoci: les fleques TURRIS i, el més interessant va ser que ho va fer a través de la seva experiència vital, professional i dels seus valors.

En un mercat on les empreses tanquen per la falta de competitivitat i on hi ha una competència ferotge amb les grans empreses sorgeix un model de fleca, amb unes interminables cues de clients i unes olors, formes i colors on es desperten tots els sentits.

La convocatòria va ser un èxit. Pràcticament van assistir tots els alumnes de cicles formatius que reben classes en aquest centre públic al matí. Més de 200 persones es van quedar bocabadades en escoltar una persona tan especial i tan simple a la vegada. Xavier es capaç d’obrir una fleca per any i tenir contractades a més de 70 persones, de totes les edats, sense mirar currículums, sols mirant a la cara i trobar una persona “normal” amb ganes de treballar en equip i il·lusionada amb el que fa.

El seu secret: mimar al client a través dels seus productes elaborats amb massa mare i la cura en la posada a disposició del producte en les nostres mans.

Moltes gràcies Xavier pel teu tastet de pa i sobre tot, per la teva aportació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada