dilluns, 21 de febrer del 2011

ASSISTÈNCIA COM A OIENT A CLASSES DE BATXILLERAT

Arran de la nova normativa per a l'accés a la Universitat des de CFGS, en que els estudiants d'aquests Cicles poden presentar-se de forma voluntària a la part específica de les PAU per millorar nota, alguns estudiants ens han plantejat si podrien assistir com a oients a classes d'aquestes assignatures a Batxillerat.
Per tal de poder preveure les necessitats ens interessa saber qui hi pot estar interessat, i en quines assignatures. Ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

1 comentari:

  1. Si, això es molt graciós. Les persones que hem de fer les PAU, sóm estudiants de 2on de CFGS, i es aquest any és quan hem de fer les pràctiques a l'empresa i per aquest motiu no tenim res de temps per a acudir a cap clase de batxillerat.
    A conseqüencia d'això, lo ùnic que puc dir es que en el meu cás, com molts altres, no tindre cap o pocs coneixements de les asignatures que hens possarán a les proves, i d'aquesta manera suspendrem.
    Jo penso que está molt mal organitzat, i que es tindrien que tindre aquestos i más aspectes importants en compte a l'hora de posar una Ordre com aquesta.

    ResponElimina